Hvordan bor jeg?

Hei! I dag tenkte jeg at jeg skulle vise dere hvordan jeg bor. Som jeg nevnte da jeg hadde take-over på insta så kjøpte jeg egen leilighet rett før sommeren, så her bor jeg alene. Leiligheten er på 45kvm, + 12 kvm terrasse. Så ganske god plass når det tross alt bare er meg! Har jeg gjort mitt beste for å vise frem gangen 🙂 Jeg har ganske god plass i skyvedørsskapet og i et annet skap på den siste veggen (som dere ikke ser på bildene) hvor jeg har god plass til å gjemme unna ting som støvsuger, vaskeutstyr, osv. Her har vi stuen – desidert det rommet jeg tilbringer mest tid (våken). Her er jeg veldig fornøyd med egen innsats på innredningen, og med at jeg har fått plass til både sofa og spisegruppe. Litt nakent på veggene, men det kommer seg når jeg finner ut hva jeg vil ha der 🙂 Hvis du ikke er glad i SingStar anbefaler jeg å styre unna sosiale sammenkomster hjemme hos meg. Den kjære PS2-en er min mest prized possession, og ble selvsagt med til Bergen. Ikke sånn superspennende å vise fram, men her er terrassen, soverommet mitt og badet! Ikke sånn kjempeofte jeg får brukt terrassen, men veldig fint å ha når muligheten først byr seg. Fine kjøkkenet mitt! Til og med jeg synes nesten det er gøy å lage mat her. Under benken har jeg plass til pmaxen jeg hamster, også pleier jeg å ha noe cola på lur til min kjære lillebror. Er også ekstremt fornøyd med valg at grønt servise og gullbestikk! Føler meg så fin når jeg spiser. Den lille krakken ser kanskje ganske ubrukelig ut, men det er faktisk noe av det viktigste jeg eier. Uten den rekker jeg nemlig ikke opp til øverste hylle :’)

Før jeg flyttet hit har jeg faktisk bodd i hele 3 kollektiv i Bergen, i tillegg til der jeg bodde på utveksling i Australia, så jeg har bodd med litt at hvert! Har vel egentlig kjent på det en stund at det var litt på tide å flytte for meg selv, og trives veldig godt med det!

Vet ikke hvor interessant det er for dere å høre om, men hvis det er noe dere lurer på angående selve kjøpeprosessen er det bare å spørre!

 

— Ragnhild <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *