Hjemmetrening

Jeg er en av de som ikke er spesielt glad i egentrening, og har alt for lite selvdisiplin til å trene hjemme alene. Jeg foretrekker treningsstudio og gruppetimer, gjerne sammen med venner, hvor jeg «tvinges» til å dra på trening. Det er vanskelig i disse corona-tider, og jeg har måtte dy til alternative løsninger for å få litt fysisk aktivitet i en ellers nå lat hverdag.

Været i Sandnes har vært over alt forventning siden jeg kom hjem fra Svalbard, og det er deilig å kunne gå på tur i fjellet uten 3-4 lag med ull. I det siste har vi utforsket nye turstier og topper i nærområdet, og vi har også gått mange steder uten oppmerket sti – her har vi vært helt alene på tur, deilig!

I tillegg er jeg så heldig(?) å komme hjem til en neesten overvektig hund som trenger litt joggings, da får jeg gleden av å ta med Isa på joggetur et par dager i uken for å holde oss begge i form 😉

Jeg har også møtt et par venner utendørs for sirkeltrening – med 1m avstand selvfølgelig. Det blir lettere for meg å komme meg ut og trene hvis jeg har en avtale med andre. Her trening vi for det meste kroppsvektøvelser, et par øvelser med manualer og strikk, og litt kondisjon.  Selv om jeg kjenner at jeg gleder meg til treningssenteret kan åpne igjen, så er dette en god erstatning for gruppetimer! Man kan også være kreative og bruke andre ting dersom man ikke har manualer liggende – senest i går sto jeg og trente biceps med min elektriske (og tunge) sparkesykkel. hehe

Håper dere har det fint i disse inne-tider,

Hilsen biologistudenten <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *