Studiehverdag

Heia fremtidige realister!

Jeg heter Medhusja, og studerer nanoteknologi på UiB. Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere om hvordan hverdagen til en student kan være på en dag hvor man har «fri». For jeg har nemlig ikke noen forelesninger eller kollokvier på torsdager. Så denne dagen bruker jeg til å gjøre litt mye forskjellig.

 

Som mange andre studenter, så har jeg også en deltidsjobb. Og siden jeg har fri på torsdager så passer det ganske fint å jobbe da. Jeg jobber faktisk på Matnat! Og jobben min består hovedsakelig litt av det administrative som skjer på bygget, og hjelper de som sitter i administrasjonen med alt av ting de trenger. Veldig praktisk og gøy! Jeg syns det er utrolig kjekt å kunne jobbe på skolen, og det jeg liker best av alt med jobben er å treffe alle de flotte ansatte på UiB. De jobber hardt hver dag for å få hverdagen til studentene til å gå rundt og til å gjøre den bedre. De er mega dyktige i hva de driver med!

 

Kontoret jeg sitter i har utsikt over Ulriken og IFT. IFT er kort for instituttet for fysikk og teknologi, og dette bygget er en del av matnat.  I bildet nedenfor ser du Ulriken gjemt bak tåken, og IFT er bygget med alle vinduene. Bildet kan også brukes som inspo til innkjøp av nye planter ?

 

Det som også er chill med å jobbe her er at hvis jeg blir ferdig med alt av arbeid, så kan jeg bruke resterende tid til å gjøre skolearbeid.

 

Etter jeg var ferdig på jobb, så skulle jeg i styremøte for Nanos. Nanos er fagutvalget for nanoteknologi studenter. Et fagutvalg er en studentorganisasjon, og de som sitter i styret for et fagutvalg jobber for å være bindeleddet mellom studentene og instituttet. I tillegg til å arbeide med å øke kvaliteten på utdanningen og studiehverdagen så arrangerer de faglige og sosiale arrangementer.

 

Vi i Nanos er en god gjeng som jobber konstant med å oppfordre nanostudentene til å knytte bånd ikke bare innad i klassene men på tvers av kullene. I regi av dette så planlegger vi mange kjekke arrangementer for medlemmene våre, blant annet ble det diskutert julebord og Halloween fest på møtet. Her har dere et bilde av de som var på møtet (inkludert meg i en mørkeblå Nanos genser):

 

Etter møtet var ferdig, var det tid for trening <3 og på gårsdagens treningsagenda var det Step Intervall som sto for sin tur. Sammen Trening har mange kjekke gruppetimer, og en av de er Step Intervall. Step intervall timene har de fast på torsdager, så jeg og ei venninne pleier å gå på gruppetimen sammen. Slitsomt er det med trening etter en lang dag, men man angrer aldri på de treningsøktene man drar på! Step intervall kan oppsummeres med tre ord: super gøy, tungt og litt forvirrende (med nye trinn, hehe).

 

Bergen by er kjent for sitt regnvær, og i dag var det heller ikke noe unntak. Noe som betyr at, ulik meg, så bør man ha på seg gode yttertøy i tillegg til paraplyen. Man kommer bare så langt med paraply, så når jeg kom hjem så måtte klærne henges til tørk:

 

Dagen ble avsluttet med god varm mat, litt skolearbeid og litt strikking med Brooklyn nine nine <3  Anbefaler serien på det sterkeste ?

 

Det var alt jeg har å si for denne gang, snakkes snart igjen!

1 thought on “Studiehverdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *