Apper som gjør studielivet lettere

Velkommen tilbake kjære studenter!

Her kommer noen tips til apper som kan gjøre studiehverdagen litt lettere:

 

  1. Genius Scan  – Med denne appen kan du lett digitalisere håndskrevne notater, fra feks forelesning.
  2. Hold –   Synes du det er vanskelig å la være å sjekke mobilen i forelesningen eller mens du leser? Da er dette en super app for deg! Ved å bruke hold appen får du poeng for hvert 20 min du ikke bruker mobilen. Du kan sjekke klokken, men med en gang du går innenfor låst skjerm mister du den oppsparte tiden din. Med poengene du sparer kan du kjøpe forskjellige tilbud inne på appen. Feks: gratis kaffe på Narvesen,  flax- lodd eller popcorn på kino.
  3. HeadSpace – Fin app om du ønsker å slappe av og finne roen i en ellers hektisk hverdag.
  4. Photomath – Med denne appen kan du scanne de aller fleste matteoppgaver. Den gir deg da utregning steg for steg!
  5. Quizlette – Her kan du lage dine egne quizspørsmål (eller study sets som det heter i appen)  til emnene dine, eller du kan være heldig å finne quizer som allerede er lagd til det tema du ønsker. Kjempefin app om du skal pugge et stoff, formler eller lab øvelser! Du kan også dele de med studievennene dine .

 

 

Håper disse tipsene kan være til hjelp for noen av dere. Masse masse lykke til med nytt og spennende semester!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *