Hvorfor har vi blogg?

Hei!

Da har vi på MatNat (altså Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet) her i Bergen endelig fått oss blogg, og vi gleder oss til å skrive om vår studiehverdag, og om hvordan det er å studere realfag! Vi som skriver er alle studentambassadører for MatNat. 

4t

 

 

 

 

Det øverste bildet viser hovedbygget vårt på MatNat, Realfagsbygget, der nesten alle holder til første året av studiene; ikke verdens fineste og koseligste bygg, men man lærer seg å like det – det blir tross alt ditt andre hjem i løpet av studietiden! Bygget på bildet under er Høyteknologisenteret, der noen av studiene ved MatNat holder til. 

Realfagsbloggen kommer til å være en blogg der vi får vist frem alle de ulike sidene ved realfag og det å studere realfag. Vi studentambassadører ønsker å vise hvor gøy det er å studere realfag, og spesielt å studere realfag her i Bergen! For å vise dette best mulig kommer vi blant annet til å gi dere et innblikk i hvordan studiehverdagen til ulike realfagsstudenter ser ut, og i tillegg kommer vi til å skrive om hva vi driver med utenfor studiene. På den måten får vi vist frem de ulike aspektene ved det å være student i en stor universitetsby! 

Jeg heter Ingeborg, er nitten år og tar en bachelor i molekylærbiologi. I våres ble jeg uteksaminert fra Oslo Katedralskole og valgte å søke meg rett inn på en bachelor her i Bergen, og jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd med valget!
Siden jeg kom til Bergen i midten av august har jeg storkost meg; jeg har blitt kjent med utrolig mange nye mennesker på tvers studier, fått oppleve Bergen som en herlig studentby og fått engasjere meg i min egen studiehverdag. Jeg gleder meg til å vise dere mer av min studiehverdag etter hvert! Her er et par bilder fra min studiehverdag:Til venstre: “Skal vi danse” og snacks med jentene i kollektivet – hver lørdag! 
Til høyre: solnedgang fra Fløyen – jeg går ofte opp til Fløyen med venner for å prate og samtidig få trent litt;)


Dersom dere lurer på noe, er det bare å legge igjen et spørsmål i kommentarfeltet!

Ingeborg, førsteårsstudent: bachelor i molekylærbiologi:)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *